Hoppa till sidans innehåll

Yonex Junior Tour i Umeå

16 JAN 2011 01:52
I helgen som gick så spelade Martin Norrman en ny omgång i Yonex Junior Tour. Denna gång så var spelarna i Umeå.
  • Uppdaterad: 28 SEP 2016 10:59

Det började med mixdubbel tillsammans med Hanna Sidvall, Sävsjö. Det gick inte så bra, förlust i två set. Sedan så var det dags för singelspelet, och där var första motståndaren Magnus Ohlin Spårvägen. Vinst i två raka set. Sedan så var det dags för Viktor Aglinder Täby. Viktor är nr.1 i Europa bland spelare som är födda 1998. Martin har aldrig varit i närheten i att slå Viktor, men denna gång, så pressade Martin Viktor till en tre-setare, men Viktor drog det längsta strå´et och vann igen. Sedan så slog Martin Wiliam Thorsell Borlänge i två raka set, och vidare mot slutspelet. I dubbel, så spelar Martin tillsammans med Oskar Eklund Torp. Första matchen så vann de i två set. Så var det dags för kvartsfinal, där de ställdes emot Martin Loyal Kista och Richard Kuhl Täby. Första set blev det ren utklassning, 21-8 till Oskar och Martin. Sedan kom det klassiska fenomenet in, det gick alldeles för lätt och segern är i hamn. Men tyvärr så blev motståndarna mer taggade och vann de två följnade seten och förlusten för Oskar och Martin var ett faktum. Men att komma till kvartsfinal är inte så dåligt.
I singelspelet så ställdes Martin emot Kristoffer Nordgren Spårvägen. Martin spelade kontrollerat och vann i två raka set. Så var det dags för 16-delsfinal, och här var det Karl Murgård Västar Frölunda som var motståndare. Karl gav aldrig Martin någon chans utan vann i två set.
Nästa gång som dessa spelare möts igen är i SM. U-15 SM arrangeras utav Bohuslän/Dal och är förlagt till Mellerud, 18-20 mars. Då har alla en möjlighet att gå och titta på dessa ungdomar som kommer till Mellerud under tre dagar.

Skribent: BMK Stinget

SPONSORER

dalssp

 olsson

 KonsumentKemi

Brandt

ByggareThomas

Däckarna

Optimera

Westbike

 

el

Postadress:
BMK Stinget - Badminton
Sofia Jonsson, Repslagargatan 5
46432 Mellerud

Kontakt:
Tel: +46706464608
E-post: bmkstinget@outlook.c...

Se all info