Hoppa till sidans innehåll

Kvartsfinal i SM U15 i Göteborg!

20 MAR 2010 00:01
Martin Norrman och Waldemar Schagerström gjorde mycket bra ifrån sig i helgens SM U15 som spelade i Åkeredshallen i Göteborg.
  • Skapad: 20 MAR 2010 00:01

BILDER FRÅN TÄVLINGEN

Både Waldemar och Martin började att kvalspela under fredag eftermiddag. Waldemar mötte i sin första match Felix Nandin från Trollhättan. Första set blev jämt och tufft och slutade till slut 23 – 21 till Felix. I andra set gick Felix drog Felix ifrån och kunde till slut vinna setet och matchen.

Martin blev det gotländskt motstånd utav Pontus Jespersson, Martin kontrollerade matchen från början till slut och vann den med 21 – 10, 21 – 7.

I andra kvalspelsmatchen fick Martin möta Daniel Bruhn från Skogås i Stockholm.  Denna match blev betydligt jämnare men efter bra spel och krigande säkrade Martin en plats i lördagens slutspel med 21 - 19 och 21 - 18.
I herrdubbel inledde Martin och Waldemar kvalet med match mot Markus Karlsson och Max Nordin från Täby. Efter et tufft första set 22 – 20 till Martin och Waldemar så kunde de i andra set koppla greppet direkt och till sist ta hem det med 21 – 11.
I andra kvalspelsrundan besegrade Martin och Waldemar, Adrian Demetriades från Örebro och Max Adolfsson från Västra Frölunda med 2 – 0 i  set och lördagens slutspel väntade.

Martin började lördagens slutspel med match i singel mot Brian Arablooian från Kista. Brian som tillhör B-truppen i U15 blev en för svår uppgift. Brian spelade mycket bra och tog hem matchen med 21 – 10, 21 – 7.

Efter singelspelet så var det dags för Waldemar och Martin i dubbel. I 8-delsfinalen väntade Ivan Lyxzen från Umeå och Viktor Svenningsson från Tellus. Martin och Waldemar spelade i stort sett felfritt och tog hem matchen med 21 – 10,  21 – 15.
I kvartsfinalen dök Brian från Kista upp igen, nu tillsammans med Daniel Alizadeh från Täby. I denna match spelade Waldemar och Martin sin allra bästa badminton och skakade verkligen om sina motståndare. Efter ett mycket jämt och ovisst första set, förlust med 19 – 21, så höjde de sig ytterligare ett snäpp och tog hem det andra setet med 21 – 15. I tredje set blev Brian och Daniel för tuffa och kunde ta hem det, 21 – 12, och matchen och SM äventyret var över för Martin och Waldemar för den här gången.

 

Fullständiga resultat hittar ni här!

Skribent: Martin Eriksson

SPONSORER

dalssp

 olsson

 KonsumentKemi

Brandt

ByggareThomas

Däckarna

Optimera

Westbike

 

el

Postadress:
BMK Stinget - Badminton
Sofia Jonsson, Repslagargatan 5
46432 Mellerud

Kontakt:
Tel: +46706464608
E-post: bmkstinget@outlook.c...

Se all info