Hoppa till sidans innehåll

Full pott för Stinget

09 JAN 2017 06:09
I helgen som gick, 7 januari, spelade Stinget seriespel i Rådahallen Mellerud. Det blev två vinster, 8-0 mot Ullevi och 7-1 mot Racket från Alingsås.
  • Skapad: 09 JAN 2017 06:09

Laget som spelade bestod utav Fadi AlKrad, Sebastian Hedlund, Martin Norrman, Viktor Veiberg, Jacob Jansson, Malena Norrman och Erica Karlsson. 

Första matchen spelades mot Ullevi. Det blev en enkel match för Stingetspelarna. Matchen startade med två herrdubblar, Viktor och Martin i HD1 och i HD2 spelade Jacob och Sebastian.I damdubbeln spelade Erica och Malena. 3-0 till Stinget. Sedan följde damsingel och tre herrsinglar. Malena levererade som vanligt och Viktor på HS1, Fadi på HS2 och Jacob på HS3, vann alla sina matcher, så var ställningen 7-0 till Stinget. 8-0 fastställde Sebastian och i Erica i den avslutande mixeddubbeln. 

I nästa match väntade Racket ifrån Alingsås. Här väntade betydligt svårare motstånd för Stinget. HD1, med Martin och Viktor visade på en lysande badminton och spelade ut sina motståndare, 1-0. DD med Malena och Erica sparade inte heller på krutet och 2-0 var ett faktum. HD2 spelade Fadi och Sebastian. här blev det lite jämnare men Stingetspelarna knöt ihop säcken och 3-0 till Stinget. Malena vann sin singelmatch och även broder Martin vann HS1 så var ställningen 5-0. Fadi vann sin match, HS2 och 6-0. Jacob var ytterst nära att vinna sin singelmatch, men förlorade med 18-21 i avgörande set. 7-1 fastställde Erica och Sebastian i sista mixedmatchen.

Alla spelare gjorde bra insatser och spelade stabilt. Alla i de andra serielagen har en mycket stor respekt för lilla Stinget från Mellerud. 

Obesegrade efter sex omgångar och serien har vänt. så är Stinget på god väg att vinna serien. Nu är det bara Kinnekulle som kan sätta käppar i Stingets hjul. Det är fyra matcher kvar innan serien är färdigspelad. Nästa serieomgång är 11 mars och då väntar Partille och Ullevi i Göteborg. 

BMK Stinget

Skribent: Leif Eriksson
E-post: This is a mailto link

SPONSORER

dalssp

 olsson

 KonsumentKemi

Brandt

ByggareThomas

Däckarna

Optimera

Westbike

 

el

Postadress:
BMK Stinget - Badminton
Sofia Jonsson, Repslagargatan 5
46432 Mellerud

Kontakt:
Tel: +46706464608
E-post: bmkstinget@outlook.c...

Se all info