Hoppa till sidans innehåll

Framgångar i Trollhättan

16 NOV 2015 06:27
Kärcher Skanska Cup, heter Trollhättans badmintonklubbs stora tävling som spelas varje år. I år var det en rekordstor tävling p.g.a. senior-SM i badminton skall arrangeras i Älvshögsborg arena i februari, och flera spelare var i hallen för att "spela in sig".
  • Skapad: 16 NOV 2015 06:27

Det var spelare från Stockholm i norr och Malmö i söder och det fanns även Norrmän med i startfältet. 331 spelare var anmälda, allt från elitspelare till klass U-9.

Även Stinget hade spelare anmälda till Trollhättan.
Alla spelare från Stinget gjorde prestationer över sin förmåga.
Agnes Ferm U11, Julia Jonsson U13 och Alma Olsson U15 presterade ett spel och kämpaglöd som gör både föräldrar och ledare glada.
I U13 spelade även Alexander Strandberg. Det var en tuff klass, många duktiga spelare från både Sverige och Norge. Alexander kämpade till sig en bronspeng i mixedubbel. Singelspelet och herrdubbeln blev lite för svårt för Alex denna gång.

I U11 spelade även Elvira Olsson. Efter poolspel och kvartsfinalsvinst över klubbkompisen Agnes Ferm, så var det dags för semifinal. Semifinalvinst i två raka set och Elvira var i sin första stora final. Ebba Holmström från Spårvägen, stod som motståndare.
Första set, förlust 21-18 efter bra spel från båda flickor. I andra set så tog Ebba kommandot och var i ledning hela setet fram till 20-11.
Då hände en utav de största vändningarna i Stingets historia, Elvira gick från 11-20 till 20-20, och vann andra set med 24-22 och tredje set med 21-9. Detta var årets bragd och en överlycklig men mycket trött Elvira, fick hämta sin pokal. Fantastiskt!!

elvira

Stinget hade även Malena Norrman till spel i A-klassen. Malena spelade mycket bra och kronade helgen med att krossa Salisa CHAYRUKSA Trollhättan, med 21-8 21-8 i finalen i damsingel A.
Tillsammans med sin bror, Martin Norrman, vann Malena även mixedubbeln. Martin Norrman tog en trippel i A-klassen.

Trollhättans tävling 033

Med tre titlar och två brons så har BMK Stinget spelat över förväntat och alla spelare producerar sitt bästa spel när det är tävlingar.
 
BMK Stinget.

Skribent: Leif Eriksson

SPONSORER

dalssp

 olsson

 KonsumentKemi

Brandt

ByggareThomas

Däckarna

Optimera

Westbike

 

el

Postadress:
BMK Stinget - Badminton
Sofia Jonsson, Repslagargatan 5
46432 Mellerud

Kontakt:
Tel: +46706464608
E-post: bmkstinget@outlook.c...

Se all info