Hoppa till sidans innehåll

Bra DM för Stinget!

26 NOV 2012 22:02
November månad brukar innebära att det är dags för distriktsmästerskapen i badminton att avgöras. Så också i år när Valbodalen från Färgelanda stod för arrangemanget denna regniga och novembermörka lördag.
  • Skapad: 26 NOV 2012 22:02

KLICKA HÄR FÖR RESULTAT!

KLICKA HÄR FÖR BILDER FRÅN TÄVLINGEN!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ANNA WEDINS FINA BILDER FRÅN TÄVLINGEN!

 

Men vad spelar väder och vind för roll, badminton spelas ju som tur är inomhus och där värmde både spel och humör på bästa tänkbara vis. Stinget hade till årets tävling mobiliserat en trupp på 13 spelare som hungrade efter att bli korade som distriktsmästare. Innan dagen var slut så skulle 14 nya mästare koras, i klasser från U11 till Senior. Allt eftersom dagen gick så la Stinget beslag på medalj efter medalj. När tävlingen så väl summerades framåt kvällskvisten så kunde man konstatera att 11 medaljer skördats under dagen och att BMK Stinget fått 5 nya distriktsmästare.

De nya distriktsmästarna från BMK Stinget är:

Dam Singel Senior, Emma Johannesson.
Mixed Senior, Emma Johannesson.
Dam Singel U17, Malena Norrman.
Herr Singel U13, Tiw Tellander.
Herr Singel U11, Alexander Strandberg.

Silvermedaljörer blev Martin Norrman i Herr Singel Senior, Herr Dubbel Senior tillsammans med Stefan Nilsson och i Mixed Senior tillsammans med Marie Louise Rogan. Marie Lousie tog även ett brons i klassen Dam Singel Senior, samma valör blev på medaljen för Anton Berg och Simon Pedersen i Herr Singel U15 och Oskar Flodin i Herr Singel U13.

Skribent: Martin Eriksson

SPONSORER

dalssp

 olsson

 KonsumentKemi

Brandt

ByggareThomas

Däckarna

Optimera

Westbike

 

el

Postadress:
BMK Stinget - Badminton
Sofia Jonsson, Repslagargatan 5
46432 Mellerud

Kontakt:
Tel: +46706464608
E-post: bmkstinget@outlook.c...

Se all info