Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sune Mariestad

Tre titlar till Emma och Martin

21 OKT 2012 19:00
Tävlingen i Mariestad, MAIF-cupen, blev en stor succsé för Stinget. Totalt fick vi sju titlar genom Malena Norrman 2st, Valdemar Schagerström, Emma Johannesson 3st, Martin Norrman 3st och Mari-Louise Rogan.
  • Skapad: 21 OKT 2012 19:00

I U-13 klassen var tre anmälda. Johan Arvidsson, Tiv Tellander och Malena Norrman. Johan och Tiv kämpade väl i singlarna men den största framgången var i dubbeln där de två gick till final men förlorade denna mot ett Telluspar. Bättre gick det för Malena, hon vann både singeln och mixed titlar. I finalen i singel så vann Malena en hård match mot Sofia Larsson från Kinnekulle. Anton Berg spelade i U-15 och det är första året i denna klass. Oturen var framme för Anton och p.g.a. sjukdom i veckan, så blev det en svår uppgift för Anton. Han kämpade dock väl men räckte inte riktigt ända fram.

Bäst gick det i seniorklasserna. Stärkta utav förra helgens tävlingar, så sopade vi hem allt i B-klassen. Emma Johannesson vann tre titlar. I dubbeln tillsammans med Mari-Louise Rogan och i mixed med Martin Norrman. Singelspelet för Emma var rena rama golgatan, med i stort sett utklassningsiffror i alla set. Finalmatchen, mot en Emma Tingström Karlskoga blev det 21-5 21-11. Samma visa var det för Martin Norrman, han vann också tre titlar, singel,dubbel och mixed. I dubbeln så spelade Martin med Valdemar Schagerström och de två spelade sin hårdaste match i finalen mot ett par i från Åby, Göteborg och dessa båda herrar fick sig en match som de sent skall glömma. Valle och Martin vann i två raka set. Finalen i singeln i B-klassen spelades mellan Martin och Valdemar, dubbelkompisarna, men det blev ingen jämn match, Valdemar hade för stor respekt för Martin och Martin vann i två raka set.

Vi har blivit en vinnarförening och en klubb med medvind just nu. Detta är p.g.a. Team Dalsland har bildas tillsammans med Åminton från Åmål. Vi tränar tillsammans och vi har även ett serielag vilket sporrar alla att träna bra och hjälpa varandra. Det skall bli mycket intressant och se hur långt detta kan gå.

Skribent: Sune Norrman

SPONSORER

dalssp

 olsson

 KonsumentKemi

Brandt

ByggareThomas

Däckarna

Optimera

Westbike

 

el

Postadress:
BMK Stinget - Badminton
Sofia Jonsson, Repslagargatan 5
46432 Mellerud

Kontakt:
Tel: +46706464608
E-post: bmkstinget@outlook.c...

Se all info